Erus Encodia AS

Om oss

Bli kjent med Erus Encodia, vår historie og filosofi. Se hva vi gjør og hvordan vi kan hjelpe deg.

Vår historie og filosofi

Erus Encodia AS har røtter tilbake til 2006 - den gang kjent som Erus Consulting DA. Den gang var vi et produktselskap som utviklet en publiseringsløsning. Med tidens tann har vi imidlertid vokst ut av vår opprinnelse, og de siste 10 årene har vi fokusert på konsulenttjenester i sin helhet.

Vår filosofi bygger på at de beste konsulentene er de som også fungerer som rådgivere. De yter det lille ekstra med solid erfaring, faglig tyngde og et bredt perspektiv. Vi mener dette er en forutsetning for å bidra med gode råd og bistand til deg som kunde.

Vi er kanskje små, men vi har noen av de beste konsulentene. Vi tilbyr kun seniorkonsulenter, som alle har gjort det til sin spesialitet å hjelpe utviklingsorganisjoner med å vokse og bli bedre. Vi kaller oss ikke for eksperter, for det mener vi er et tegn på stagnasjon. I stedet omfavner vi en modell med livslang læring. Vi vokser stadig som konsulenter, og det kommer deg til nytte. Disse prinsippene har vi alltid med i ryggsekken når vi er ute på oppdrag.

Hva gjør vi

Vi hjelper deg og din organisasjon med å skape økt forretningsverdi gjennom bruk av teknologi. Les mer om våre tjenester her.

Hvor er vi

Vi holder til på østlandet. Vårt hovedkontor ligger på Nøtterøy ved Tønsberg, men vi jobber i hele Oslo-Viken-Vestfold-området.

Ta kontakt

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat. Ring oss gjerne på 469 08 709 eller benytt knappen under for å komme til vårt kontaktskjema.

Kontakt oss